+36 70 342 57 33 levailivia76@gmail.com

Van néhány általános fantáziakép, ami nagy eséllyel téged és a párodat is izgalomba hoz, feldob; pikáns fűszer a mindennapokban. Ilyen például a ‘hármas’, a nem-megszokott helyszín, és a szerepjáték.

Az egyik ilyen pikáns dolog az, ha a nőn a ruha alatt nincsen bugyi.

Mivel már a gondolat is hatást kelt, próbáld ki nőként, hogy az utcán (vagy egy program közben) odasúgod a párodnak: „Találd ki, van-e rajtam bugyi!” – és huncutul kacsints. És az sem baj, ha közben ‘rendesen’ fel vagy öltözve.

Még ha téged nem is indít be elsőre, egy próbát akkor is megér.

Egyik ügyfelem beszámolója:

„Szombat este étterembe mentünk, és utána sétáltunk a belvárosban. Hosszú, térd fölé érő ing volt rajtam, harisnyával. A férjem egyszer csak azt mondta: ‘Hmm, elképzellek úgy, hogy csak ez az ing van rajtad, és semmi más… nagyon szexi, majd legyünk így együtt!’. Nekem is tetszett az ötlet, sőt, körülnéztem, hol tudnám diszkréten levenni a harisnyát, melltartót és a bugyit. Férj megdöbbent: ‘Most, itt?! Dehát te nem vagy olyan, aki ezt megcsinálja!’. Tényleg sokszor vagyok félénk és visszahúzódó, de szeretnék vagány és vadító lenni, szóval ez a mondata olaj volt a tűzre. Egy pub közelében jártunk, gyorsan beszaladtam a mosdóba, és csupán egy szál ingben jöttem ki. Izgultam, és minden lépés furcsa volt így, de éreztem egy ‘kirúgok a hámból’-örömöt is. Férj szeme elkerekedett, majd szépen csillogóvá vált, amint meglátott. Csak pár perces séta volt az út hazáig, de végig csókolóztunk, öleltük egymást; úgy éreztük, mintha újra tinik lennénk. Nem is értem, miért nem csináltam ezt eddig!”